Skip to main content

Υποβολή προσφορών για την εκχώρηση / πώληση του εμπράγματου δικαιώματος της Σύμβασης Μίσθωσης Γης για βιομηχανικά οικόπεδα

Αναφορικά με την υπό εκκαθάριση εταιρεία  FAVERO TRADING LTD H.E.130100

(Αρ. Αίτ. 55/17 – Ε.Δ. Πάφου)

Το Τμήμα Αφερεγγυότητας, ανακοινώνει τη προκήρυξη διαγωνισμού για την υποβολή προσφορών  για την εκχώρηση / πώληση του εμπράγματου δικαιώματος της Σύμβασης Μίσθωσης Γης για τα βιομηχανικά οικόπεδα με αρ. 59-60 στην Β’ Βιομηχανική Περιοχή Πάφου (Αγία Βαρβάρα) στα οποία είναι εγκατεστημένο ημιτελές βιομηχανικό υποστατικό που αποτελεί περιουσία της πιο πάνω υπό εκκαθάριση εταιρείας.

Σημειώνεται ότι, το εν λόγω ακίνητο επιβαρύνεται με ΜΕΜΟ.

Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν δια χειρός στο Αρχείο του Τμήματος Αφερεγγυότητας, Γωνία Γερασίμου Μαρκορά και Μιχαλακοπούλου 19, 1075 Λευκωσία μέχρι τις 09/02/2024.

Το Τμήμα Αφερεγγυότητας δεν είναι υπόχρεο να δεχθεί τη ψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

Νοείται ότι, τυχόν επιτυχών προσφοροδότης θα πρέπει να τύχει της εκ των προτέρων έγκρισης του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας στη βάση των κριτηρίων που καθορίζουν οι περί Ακινήτου Ιδιοκτησίας της Δημοκρατίας (Μίσθωση Ιδιοκτησίας μέσα σε Κυβερνητικές Βιομηχανικές Περιοχές) Κανονισμοί του 1990 έως 2017 (Κ.Δ.Π. 164/90 και οι μετέπειτα Τροποποιητικοί).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Τμήματος Αφερεγγυότητας στα τηλέφωνα 22466510 και 22466585, ως και στην ιστοσελίδα της του Τμήματος www.insolvency.gov.cy στο πεδίο Δημοσιεύσεις.

 

Ημερομηνία: 29 Δεκεμβρίου 2023

Κοινοποιήστε τη σελίδα